Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
Werken bij TrailBlazers

Werkt als
een kroket

Hé, TrailBlazer in spe!

Ben jij een beetje vreemd, maar wel lekker? En zou jij je als een vis in het water voelen in onze open bedrijfscultuur waarin de grote beslissingen samen worden genomen? Wie weet ben jij dan wel de volgende TrailBlazer! En als je dan ook nog een ontwikkelaar, scrum master of agile coach in hart en nieren bent, moet je ons al helemaal bellen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent of ervaren wegbereiders om het TrailBlazers-team te versterken.

Neem contact op

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.

Positieve maatschappelijke impact

Alles is bespreekbaar,
veel is mogelijk.

Bij TrailBlazers besluiten we samen hoe we de winst verdelen. En als die winst er niet is, hoe we dat oplossen. We doen niet geheimzinnig over wat iedereen verdient en salarissen bepalen we met z’n allen. Er is een ruim kennis- en IT-budget, je kiest zelf je aantal vakantiedagen en er is een grote kans dat je overgehaald wordt mee te gaan naar Castlefest (maar echt). En ons belangrijkste doel? Dat is de wereld een beetje mooier maken.

Meer over wie wij zijn

TrailBlazer: to be
or not to be...

That’s the question. We gaan het niet mooier maken dan dat het is: niet iedereen kan een TrailBlazer zijn. Onze unieke samenwerkingsvorm moet bij je passen. Ben jij een echte teamplayer die niet bang is voor een beetje (of heel veel) verantwoordelijkheid? Ben jij nooit klaar met groeien en wil je anderen graag met je laten meegroeien? En word je ook nog eens blij van mooie softwareproducten, blije gebruikers en tevreden opdrachtgevers? Dan ben jij een echte TrailBlazer!

Meer over het team
Passie voor IT

Wat we doen.

TrailBlazers zijn software-ontwikkelaars, scrum masters en agile coaches. Alles bij elkaar opgeteld hebben we 197 jaar ervaring in Java, Web en Scrum en kunnen we met meer dan 154 technologieën werken. Dit doen we bij verschillende organisaties verspreid over het hele land. De ene TrailBlazer is bij de klant bezig met software ontwikkelen en verbeteren terwijl de ander teams of hele organisaties ‘on the job’ coacht om meer Agile en volgens Scrum te werken.

Meer over wat we doen

Onze vacatures.

we need { Java experts }

Match made in IT heaven.

Zit je na het lezen van deze teksten nog steeds op het puntje van je stoel? Denk jij dat wij zomaar eens een match made in IT heaven kunnen zijn? Of wil je eerst nog wat meer weten over onze bijzonder(e) leuke organisatie? Neem dan als de wiedeweerga contact op met Wiro of Ruud, want we willen je graag een kopje koffie of thee aanbieden!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.