Contact
Nieuw adres per 1/8/2022:
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Over ons

Positieve maatschappelijke impact, pro-actieve, zelfsturende, agile én flexibele medewerkers, belangrijke beslissingen samen nemen.

Unieke samenwerkingsvorm.

Positieve maatschappelijke impact, pro-actieve, zelfsturende, agile én flexibele medewerkers, belangrijke beslissingen samen nemen. Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk. Volg je het nog? Bij TrailBlazers doen we alles op eigenwijze wijze. En niet omdat we graag zo lekker ‘anders’ willen zijn, maar omdat dit werkt. Voor ons, voor onze partners, voor de wereld. Met onze unieke samenwerkingsvorm willen we laten zien hoe het ook kan. Onze blije medewerkers maken gebruikers blij, opdrachtgevers tevreden en de wereld een beetje beter.

Positieve maatschappelijke impact

Positieve maatschappelijke impact.

Bij TrailBlazers doen we dingen een tikkel anders, dat mag duidelijk zijn. Maar waarom, behalve dat het lekker werkt, doen we dat eigenlijk? Onze gezamenlijke drijfveer is positieve maatschappelijke impact. We willen niet alleen dat onze partners profiteren van onze unieke samenwerkingsvorm, maar we willen vooral ook de wereld een beetje mooier maken. Klinkt dat voor jou een beetje zweverig? Is het niet. We staan met onze beide benen op de grond en brengen deze mooie woorden in de praktijk door bijvoorbeeld onze innovatieprojecten zoals RegMed XB.

Er waren eens...

Twee mannen met passie voor IT die het anders wilden doen. Van bedrijfje spelen, naar samen mooie dingen doen. Van een organisatie waarin alleen maar heel veel moet, naar positieve invloed in overvloed. Een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, zodat ze echt in hun kracht gezet worden. Vanuit een gedeelde interesse in sociocratie 3.0 ontstond begin 2018 TrailBlazers, het kindje van Wiro van Schaik en Ruud Rol. In de volgende jaren druppelden de likeminded professionals en opdrachtgevers binnen. TrailBlazers-dagen werden in het leven geroepen, feestjes gevierd, fuck-ups gemaakt en uitdagingen overwonnen.

Passie voor IT

TrailBlazers door de jaren heen.

Niet één, maar twee kersverse TrailBlazers toegevoegd aan het team!

Op de TrailBlazers-dag van 22 september mochten we Inmar Los als nieuwe medewerker verwelkomen. Inmar begint 1 november en ze komt Ruud en Wiro versterken bij TrailBlazers-gerelateerde zaken, zoals financiën en personeelszaken. Naast Inmar zijn we ook heel blij met de komst van Sam Dadfar. Sam heetten we stiekem al welkom op de TrailBlazers-dag in augustus. Hij begint vanaf 1 oktober als Java ontwikkelaar.

1

Engelstalige website live

Vanaf vandaag kunnen ook Engelstaligen onze website van voor tot achter doorspitten, want de Engelstalige versie van de website staat live. De Engelse website is te bekijken door rechtsboven in het menu op EN te klikken of via www.trailblazers.nl/en.

2

De eerste TrailBlazers-dag in Weesp

Ons nieuwe stekkie in Weesp werd goed ingewijd tijdens de maandelijkse TrailBlazers-dag. Kwartaalcijfers werden gedeeld, inspirerende sessies gegeven en afspraken gemaakt. Onze vrienden van Sociaal merkbureau Schwung kwamen langs om de 3 initiatieven die uit de impactsessie kwamen te presenteren en er werd vooral heel veel bijgepraat. Een mooie, zonnige TrailBlazers-dag op een hele fijne plek!

3

We zijn verhuisd!

Alle spullen zijn over, de deur van het kantoor in Almere is voorgoed achter ons dichtgetrokken en het pand in Weesp is in gebruik genomen. Kortom, we zijn nu echt verhuisd! Onze relaties brachten we op de hoogte van ons nieuwe onderkomen met een VIP (Very Important Pakketje)…

4

Sleuteloverdracht nieuwe kantoorpand

We gaan verhuizen! Vanaf 1 augustus 2022 verruilen we ons kantoor aan de Wisselweg in Almere voor een grachtenpand in Weesp. Dit nieuwe stekkie geeft ons meer ruimte om positieve impact te maken. Vandaag nam Ruud Rol met een grote grijns de sleutel in ontvangst. Een mooie mijlpaal voor TrailBlazers!

5

De eerste TrialBlazers Unconference

Tijdens de laatste TrailBlazers-dag introduceerden we iets nieuws: de TrailBlazers Unconference. We deelden tijdens deze spiksplinternieuwe Unconforence kennis in  2 tracks met 8 time-slots van een kwartier en een pauze tussendoor.

Meer weten over het organiseren van een Unconference? Neem gerust contact op!

TrailBlazers Unconference
6

Inspirerende impactsessie bij de Blije Boomgaard

Vorige week liepen er bij de Blije Boomgaard een paar hele blije TrailBlazers rond. We werden namelijk een hele ochtend geïnspireerd door onze vrienden van Sociaal Merkbureau Schwung. En over niet zomaar een onderwerp, maar over een onderwerp dat voor TrailBlazers het allerbelangrijkst is: impact maken. Tijdens de sessie gingen we aan de slag om te achterhalen op welke manier wij met elkaar (nog meer) positieve impact kunnen maken.

Impactsessie
7

TrailBlazers weer fysiek herenigd!

Alweer de 2e TrailBlazersdag dit jaar en deze keer gelukkig weer fysiek bij elkaar. De vorige keer stonden de begroting en de doelstellingen voor 2022 op de agenda, deze keer hebben we het vooral gehad over onze leidende principes, kernwaarden en bijbehorend gedrag. Maar we hebben ook gewoon lekker bij gekletst en de eerste plannen voor ons nieuwe kantoor besproken. Wat een top dag!

8

Te gekke ontwerpen door binnenhuis architect

We ontkomen er dus niet aan om het huidige kantoor te verlaten, waar we mooie herinneringen hebben gespaard, veel hebben gelachen en vooral hard hebben gewerkt. Maar wanneer een deur sluit, gaat de ander open. Dus lijstjes werden gemaakt, behoeftes gecheckt en locaties bezocht. Wat de uitkomsten hiervan zijn houden we nog eventjes als verrassing. Maar voor die nieuwe prachtige plannen hebben we een binnenhuis architect ingeschakeld en dat ontwerp mag er zijn! 

nieuw kantoor
9

Ons huurcontract verloopt!

We groeien al een tijdje de pan uit met TrailBlazers en het kantoor wordt te klein. Maar door het welbekende virus lag de zoektocht naar een nieuw kantoor even op een laag pitje. Alleen nu loopt ons huurcontract dan toch echt op z’n einde en moeten wij in April 2022 het kantoor verlaten.

Wat nu? Blijven we thuiswerken? Of….

10

Geen kerstpakket, maar een boom

Om onze relaties te bedanken voor de fijne samenwerking, ontvingen ze deze maand een groen en duurzaam cadeau. Een cadeau waar ook de rest van de wereld wat aan heeft. Iedere relatie kreeg 2 bomen cadeau. Niet voor in hun eigen achtertuin, maar om geplant te worden in 2 duurzame bosprojecten in Nederland en het buitenland. Op naar een vruchtbaar jaar!

nieuwsjaarsgeschenk
11

Online Kerstborrel met borrelpakket weer in Gather.town

En toen was het alweer tijd voor de kerstborrel! Dit jaar helaas weer niet fysiek met elkaar, maar dat maakte het niet minder gezellig. Op 14 december sloten we een succesvol, maar bewogen jaar symbolisch af met een gezellige online kerstborrel. Dankzij een goed gevuld thuisbezorgd borrelpakket en in virtual videochat omgeving Gather.town ontbrak het ons aan niets.

Kerst TrailBlazers
12

Linda, Wiro en Boudewijn spreken op de XP Days Benelux 2021

Linda, Wiro en Boudewijn mochten een online workshop over feedback en geweldloze / verbindende communicatie (NVC) geven op de XP Days Benelux 2021. De workshop stond meteen na de keynote op het programma en de 3 TrailBlazers trokken volle zalen: de workshop was volledig volgeboekt!

Ook een portie inspiratie en een berg tools voor NVC nodig? We helpen je graag! Laat het ons weten via hallo@trailblazers.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

TrailBlazers workshop
13

TrailBlazers op de J-Fall 2021

Ondanks alle corona-perikelen kon de J-Fall 2021 dit jaar gelukkig weer doorgaan met live publiek op de vaste plek in het Pathe-complex in Ede. Wij waren blij, want TrailBlazers was natuurlijk present. Op donderdag 4 november stonden bijna alle TrailBlazers te shinen in onze nieuwe stand, ontworpen door onze collega’s van sociaal merkbureau Schwung. Nu alweer zin in de volgende editie!

14

Trailblazers aan zee

Eindelijk weer eens een off-line TrailBlazers-dag, bij Zilt aan Zee op het strand van IJmuiden, met o.a. beschuit met muisjes, lekker bijkletsen, een workshop feedback volgens NVC, CO2 neutraal blowkarten en powerkiten en een heerlijke BBQ na afloop.

15

Nieuwjaarsborrel 2021 online

Een gezellige online Nieuwjaarsborrel om gezamenlijk het nieuwe jaar goed van start te gaan. Met borrelpakket en host Matthijs van Digiborrel.nl die ons begeleidde in een hilarische ‘Ranking your colleagues’.

16

Online kerstborrel in Gather town

Een zeer geslaagde Kerstborrel in Gather town, dankzij Linda van der Pal, een mooie Wensenboom opgezet door Ruud Rietveld, de borrelpakketten van de Tolhuistuin en natuurlijk de gezelligheid van alle TrailBlazers. Bovendien hebben we de helft van ons kerstpakkettenbudget weer verdeeld onder diverse goede doelen. Dit jaar zijn dat KWF Kankerbestrijding, Rode Kruis Nederland, Devoxx4Kids, Het Vergeten Kind, Stichting Zwerfjongeren Nederland, Make-A-Wish Nederland en Compassion International.

Collage van foto's van de online kerstborrel op 22 december 2020
17

JFALL 2020 Virtueel, wij zijn er bij

Virtueel vanwege de Corona maatregelen maar wij als partner van de NLJUG zijn er bij met een digitale stand.

Via ons Twitch kanaal (www.twitch.tv/trailblazersbv) geven Linda van der Pal, Jos Rutten en Sander Collewijn live presentaties over resp. Sketchnoting, TDD refresh en Camel for dinner.

18

Samenwerken met nieuwe Keytoe kollega’s

Start samenwerking met dat super bedrijf uit Maassluis Keytoe

Op naar een nieuw en beter Trailblazers geluid!

19

Uitje -watersport en bbq

Plons dus !

20

Online workshop introductie sociocratie 3.0

Rechtstreeks van de mensen die er mee werken

21

Collega 13 Clarence Bonoo

Top dat ook jij nu een Trailblazer bent !!!

22

Trailblazers op Devoxx Benelux 2019

Eigen TB game en massage op de stand geweldige was het

23

Eerste deelname J-Fall

24

12e collega begint bij TrailBlazers

Dikran komt er bij nog zo een topper !!

25

11e collega begint bij TrailBlazers

Welkom Sander Collewijn.

Profielfoto Sander Collewijn
26

Collega 10 begint

Zo groeien wij even en blij dat we met Jorden zijn

27

Start van collega 9

Nu hebben we niet 1 maar twee Agile coaches

28

1e Trailblazersdag 2019

Lekker met consent de begroting vaststellen.

Feedback door met post-it's
29

Kerstfeest huis Leyduin

Het eerste Trailblazers Kerstfeest

30

Start 8e collega

En hop toen waren er 8

Profielfoto Jaap Bus
31

Eerste hele Trailblazers dag

Hele dag met collega’s beslissingen nemen en ideeën uitwisselen

32

His name is Rietveld…Ruud Rietveld de start van 007

Onze eerste Agile coach / scrummaster start vandaag

33

TrailBlazersdag 1

Onze eerste Trailblazersdag ! Toen nog RIO genoemd.

Prijsvraag: wat betekent RIO?

Antwoorden naar info@trailblazers.nl

34

De 5e en 6e collega start

Welkom Boudewijn en Peter. We zijn super blij met jullie start!

Collage van profielfoto's Boudewijn van Langerak en Peter van Kempen
35

Collega 3 en 4 starten

En we verdubbelen met Jeroen en Jos

36

Start tweede collega

Ja collega nummer twee

37

De eerste klant

Eerste klant Headfirst waar onze eerste collega Linda aan de slag gaat.

38

Onze eerste collega !!!

Trots op onze eerste collega Linda van der Pal

39

Oprichting en inschrijven TrailBlazers B.V.

Jahoe we zijn er. Dromen tot werkelijkheid brengen

40

Knappe koppen, niet te stoppen.

Bekijk de team pagina

we need { Java experts }

Wanna join?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Of heb je interesse in een samenwerking en wil je ons helpen in onze missie om de wereld een beetje mooier te maken? Neem contact op met Wiro of Ruud en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn