Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie

we got { XML Java PHP Aspect J CDI EJB Cucumber DBunit & many more }

De TrailBlazers way.

En misschien ook wel jouw way? Ons team met bij elkaar meer dan 200 jaar ervaring in Java, Web en Scrum schrikt niet van een uitdaging. Sterker nog, daar gaan we juist wel lekker op. Bij een open bedrijfscultuur horen open en leergierige mensen. Onze software-ontwikkelaars, scrum masters en agile coaches zijn het gewend om zich continu nieuwe technologieën en methodieken eigen te maken.

De TrailBlazers way

Goed verhaal, lekker kort.

Maar wat doen die software-ontwikkelaars, scrum masters en agile coaches in het dagelijks leven dan precies?Onze mensen zijn iedere dag aan het knallen bij allerlei verschillende organisaties in heel Nederland. In een notendop: de ene TrailBlazer is bij de klant bezig met software ontwikkelen en verbeteren terwijl de ander teams of hele organisaties ‘on the job’ coacht om meer Agile en volgens Scrum te werken.

Wil je weten met wie wij dat doen?

Bekijk de team pagina

Het was een uitdaging om iemand te vinden met de juiste kennis voor ons project, maar bij TrailBlazers konden we gelukkig wel terecht”

Deli Seesing (ICTU)
Deli Seesing (ICTU)

Nieuwer dan de nieuwe wereld”

Ruud Rietveld (TrailBlazers)
Ruud Rietveld (TrailBlazers)

Mensen van TrailBlazers beschikken over een uniek DNA. Zelfstandig en hulpvaardig ”

Ewout Stolwijk (De Alliantie)
Ewout Stolwijk (De Alliantie)

Goed genoeg voor Ruud”

Joanne Boerstoel (Ex-TrailBlazer)
Joanne Boerstoel (Ex-TrailBlazer)

Een netwerk aan kennis.

Een TrailBlazer neemt een netwerk aan kennis met zich mee. Kennis die we graag delen met collega’s, teamleden, klanten en de rest van de wereld. TrailBlazers werken pro-actief, zelfsturend en agile. We kunnen ons snel inwerken in een nieuwe situatie. “Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk” is niet alleen ons interne mantra, maar geldt ook zeker bij onze samenwerkingen.

Een netwerk aan kennis

Elkaar helpen groeien.

Denk je nou: ‘verrek, dat klinkt goed!’. Nou, dat is het ook. Maar niet voor iedereen. We gaan het niet mooier maken dan het is: onze manier van werken moet wel bij je passen. TrailBlazers kunnen hun eigen boontjes doppen en doen dit dus ook graag. Dit betekent niet dat we niet goed in teamverband kunnen werken, integendeel. Elkaar helpen groeien, dat is waar we blij van worden.

Ook wat voor jou?

Is de TrailBlazers way misschien ook wel jouw way? Wil je samen groeien, van elkaar leren en misschien zelfs de wereld een beetje mooier maken? Neem contact op met Wiro of Ruud en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.

Een bak ervaring.

80.

Technologieën onder de knie.

16.

Blije klanten en afgeronde projecten.

284.

Jaar aan ervaring.

25.

Gebruikte methoden & technieken.
TrailBlazers in cijfers