>
Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
09-05-2022

De eerste TrailBlazers Unconference is een feit!

Elke maand organiseren we bij TrailBlazers een dag waarop we met alle collega’s bij elkaar komen om bij te praten, beslissingen te nemen en kennis te delen. De TrailBlazersdag (TB-dag voor intimi) noemen we dat. Omdat we kennis delen heel belangrijk vinden, besloten we dit een eigen podium te geven. Tijdens de laatste TB-dag introduceerden we daarom iets nieuws: de TrailBlazers Unconference. We deelden tijdens deze spiksplinternieuwe Unconforence kennis in  2 tracks met 8 time-slots van een kwartier en een pauze tussendoor.

We begonnen met het benoemen van de 4 principes en de ‘law of two feet’ van een Unconference. Even het geheugen opfrissen. Vervolgens kon iedereen in een zogenaamde marketplace zijn of haar sessie pitchen en werden de sessies verdeeld over de tracks en de timesloten. Zo draaiden we binnen een kwartier met elkaar een heel gevarieerd programma in elkaar. Onderwerpen die tijdens deze Unconference aan bod kwamen waren onder andere ‘Clean Language’, het gebruik van meerdere Jira-borden, nieuwe Java features, Technical Debt, Devoxx4Kids, Doodly en KNIME.

Meer weten over het organiseren van een Unconference? Of wil je ook wel bij zo’n leuk bedrijf werken dat dit soort dingen gewoon doet? Neem gerust contact op!