>
Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
08-08-2023

Meetup “S3 en systemisch werken”

Hoe nemen we besluiten op basis van gelijkwaardigheid?

Meld je aan voor onze Meetup, waarin sociocratie 3.0 en systemisch werken elkaar ontmoeten! Wij zijn in de wereld van beide werkwijzen gedoken en vertellen je daar graag meer over, want de combinatie van deze twee kan voor geweldige resultaten zorgen op het gebied van samenwerking en besluitvorming in jouw team.

Waarom op gelijkwaardige basis besluiten nemen? Hoe reageert het team daarop? En zal het de manier veranderen waarop gewerkt wordt? Om zorgen weg te nemen en op deze vragen antwoord te geven, organiseren we samen met Rebelwise een Meetup op donderdagavond 7 september.

We vertellen meer over enerzijds sociocratie 3.0 en anderzijds systemisch werken en verkennen hoe we kunnen bouwen aan een betere, meer gelijkwaardige en effectievere besluitvormingscultuur in jouw organisatie!

Willen jij en je team deze inspiratie niet missen? Wacht dan niet langer. Meld je gratis aan voor onze Meetup en laat je na werktijd onder het genot van een hapje en drankje inspireren over sociocratie 3.0 en systemisch werken voor gelijkwaardigheid in het nemen van besluiten als team!

Geef je op via de Meetup-pagina