>
Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
28-05-2024

Meld je aan voor de 3e AED Checker Hackathon

Onlangs is de 1.0 versie van de AED Checker applicatie in productie genomen door Reanimatie Netwerk Amersfoort, een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt het beheren van publieke AED’s.
Ondertussen zijn we natuurlijk vrolijk bezig om de applicatie verder te ontwikkelen. Boven aan het lijstje staat de wens om de applicatie geschikt te maken voor meerdere organisatie en meer talen dan alleen Nederlands. Na twee eerdere succesvolle Hackatons, kunnen we nu weer alle hulp gebruiken om de applicatie een flinke stap verder te brengen.

Dus heb je zin om een zaterdag gezellig te komen mee-ontwikkelen en op die manier een bijdrage te leveren aan het beter beheer van AED’s in Nederland en daar buiten, meld je dan aan via Meetup of Linkedin!
Je zou er zo maar een leven mee kunnen helpen redden!

Oh ja, misschien wel handig om te melden dat de applicatie is gebouwd met Java, Spring Boot en Angular dus handig als je daar verstand van hebt. Maar ook Cobolkrassers met een talenknobbel zijn welkom. En zo’n dagje meeklussen is ook een hele leuke manier om de TrailBlazers beter te leren kennen of gewoon wat nieuwe kennis en ervaring te komen opdoen.

Een natje en een droogje is natuurlijk verzorgd, inclusief de lunch, en voor de echte diehards regelen we ook wel het avond-eten, mocht je ’s avonds willen doorgaan.
Mocht je wat minder lang de tijd hebben, dan ben je nog steeds van harte welkom.

Alle informatie nog even op een rijtje:

  • Datum: Zaterdag 15 juni 2024
  • Inloop: 10:00
  • Start: 10:30
  • Meenemen: je eigen laptop en een goed humeur

Kun je niet op 15 juni maar ben je wel geïnteresseerd in volgende Hackatons, meld je dan aan voor onze TrailBlazers Meetup groep en krijg automatisch een seintje als we weer iets nieuws organiseren!