Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
25-04-2024

Meetup: Praktisch oefenen met consent besluitvorming

Heb jij gehoord van Consent besluitvorming maar heb je het nooit in de praktijk zien werken? Heb je misschien een Sociocracy 3.0 training gevolgd en daar geoefend met Consent besluitvorming, maar wil je nog meer oefenen? Ben je op zoek naar hints, tips en tricks uit de praktijk?
Kom dan naar deze meetup op maandagavond 6 mei!

We zullen de avond besteden aan een korte uitleg van Consent besluitvorming, maar we zullen vooral aan de slag gaan met een aantal casussen onder begeleiding van ervaren Consent besluitvorming facilitators.
Uiteraard is er ruimte voor al je vragen over deze manier van beslissingen nemen. Deze meetup is zowel voor beginners als voor mensen met ervaring met consent besluitvorming.

We nemen al onze belangrijke besluiten op basis van Consent, al vanaf vóór de oprichting. We bestaan al 6 jaar en delen graag onze ervaringen.

Deelname is gratis en inclusief eten.
Meld je wel even aan via Meetup, zodat we een plekje voor je kunnen reserveren en de catering kunnen aanpassen op het aantal deelnemers.

Programma:
17:30-18:00 Inloop
18:00-18:45 Eten
18:45-20:45 Inhoudelijk programma
20:45-21:15 Borrel

Kun je niet op 6 mei maar ben je wel geïnteresseerd in dit onderwerp, meld je dan aan voor onze TrailBlazers Meetup groep en krijg automatisch een seintje als we weer een nieuwe meetup organiseren!