Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie

Ik ben op zoek naar een nieuwsbericht over:

Agile Impact Java Scrum Sociocratie 3.0 Software ontwikkeling TrailBlazers Web
Software ontwikkeling Groepjes mensen rondom computers in overleg
Meld je aan voor de 3e AED Checker Hackathon

Onlangs is de 1.0 versie van de AED Checker applicatie in productie genomen door Reanimatie Netwerk Amersfoort, een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt het beheren van publieke AED’s. Ondertussen zijn we natuurlijk vrolijk bezig om de applicatie verder te ontwikkelen. Boven aan het lijstje staat de wens om de applicatie geschikt te maken voor meerdere […]

Lees artikel
Sociocratie 3.0 Foto van TrailBlazers collega's op ons kantoor in Weesp die een beslissing nemen volgens Consent besluitvorming.
Meetup: Praktisch oefenen met consent besluitvorming

Heb jij gehoord van Consent besluitvorming maar heb je het nooit in de praktijk zien werken? Heb je misschien een Sociocracy 3.0 training gevolgd en daar geoefend met Consent besluitvorming, maar wil je nog meer oefenen? Ben je op zoek naar hints, tips en tricks uit de praktijk? Kom dan naar deze meetup op maandagavond […]

Lees artikel
Impact Een confettiregen ter ere van de in produktie name van de AED Checker applicatie
AED Checker applicatie live!

Na een uitgebreide testperiode, is op vrijdag 29 maart 2024 de AED Checker applicatie formeel in gebruik genomen door Reanimatie Netwerk Amersfoort. Jan Kreuger was namens het Reanimatie Netwerk aanwezig op ons kantoor in Weesp om deze belangrijke mijlpaal samen met het kernteam te vieren. Op vele plaatsen hangen in Nederland zogenaamde ‘Automatische Externe Defibrillators’, […]

Lees artikel

TrailBlazers door de jaren heen.

Een foto-collage van foto's genomen tijdens de Discgolfclinic en het etentje na afloop

Discgolfclinic in Park Oudegein

Collega Jorden kwam met het idee om een middag met elkaar te gaan Discgolfen en zo gezegd, zo georganiseerd dus op zaterdagmiddag 29 juni verzamelde zich een grote groep TrailBlazers en een aantal partners in park Oudegein in Nieuwegein om zich onder deskundige begeleiding te gaan bekwamen in de edele kunsten van het discgolfen. Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens met een frisbee gegooid maar Discgolf is toch wel even iets anders. Iedereen kreeg aan het begin een eigen disc, een straight midrange driver voor de kenners, die we ook mochten houden. Het schijnt dat de echte professionals een hele tas met verschillende type discs met zich meedragen maar dat was voor ons nog een stapje te ver. Gelukkig maar want zo konden we ons vooral concentreren op het gooien en mikken. Net als bij 'gewoon' golf is de bedoeling een parcours af te lopen waarbij je je eigen disc in zo weinig mogelijk worpen in een korf probeert te gooien. Net als bij golf, praat je over 'holes' en 'putten' maar het kleine putje in de grond waar je normaal het golfballetje in moet mikken is gelukkig vervangen door een korf met metalen kettingen op een paal. Daar past een disc van een centimeter of 20 iets makkelijker in en is er ook weer uit te halen. Net als bij klassiek golf kregen we diverse hindernissen voor onze kiezen en slaagden enkele van ons erin de disc in de sloot te gooien. Gelukkig hadden de begeleiders daarvoor een speciale retrieverstok zodat natte voeten ons bespaard bleef. Het mocht de pret allemaal niet drukken en na afloop had gelukkig iedereen zijn eigen disc nog en was iedereen zo enthousiast dat we binnenkort weer een andere Discgolfbaan gaan uitproberen. We sloten de middag af met een heerlijke maaltijd in Jack's Grillhouse en er is nog uitgebreid nagepraat. Kortom een zeer geslaagd clinic, vooral dankzij de organisatietalenten van Jorden en de bekwame begeleiding!
58
Een confettiregen ter ere van de in produktie name van de AED Checker applicatie

AED Checker applicatie live!

Na een uitgebreide testperiode, is op vrijdag 29 maart 2024 de AED Checker applicatie formeel in gebruik genomen door Reanimatie Netwerk Amersfoort. Jan Kreuger was namens het Reanimatie Netwerk aanwezig op ons kantoor in Weesp om deze belangrijke mijlpaal samen met het kernteam te vieren. Op vele plaatsen hangen in Nederland zogenaamde 'Automatische Externe Defibrillators', kortweg AED's die ingezet kunnen worden als in de buurt iemand gereanimeerd moet worden. Deze apparaten moeten regelmatig gecontroleerd worden of ze nog steeds klaar zijn voor gebruik. Bovendien moeten ze na gebruik weer gereinigd worden voor een volgende inzet. Als een AED nodig is voor een reanimatie maar deze blijkt niet klaar voor gebruik dan kan dit een mensenleven kosten. Op initiatief van onze collega Boudewijn van Langerak, zelf in zijn vrije tijd actief als AED-controleur, heeft TrailBlazers de AED Checker applicatie ontwikkeld om het beheer van deze AED's veel makkelijker te maken en daarmee de inzetbaarheid van AED's te vergroten. Een controleur van een AED krijgt via de applicatie automatisch een notificatie als het weer tijd is om een AED te controleren en kan via een mobiele telefoon ter plekke bij de AED eenvoudig aangeven of de AED in orde is. Als de AED niet in orde, kan de controleur ook heel makkelijk aangeven wat er aan de hand is zodat deze nagekeken en hersteld kan worden. Een technicus kan zien welke AED's nagekeken moeten worden en kan wederom ter plekke aangeven als de AED weer inzetbaar is. Het invoeren en koppelen van AED's, controleurs en technici kan eenvoudig via een webapplicatie worden gedaan door een beheerder/administrateur. Ook is er aanvullende informatie van een AED, zoals type, exacte locatie en eventuele toegangscode beschikbaar in de applicatie. Een mooi voorbeeld van de manier waarop we als TrailBlazers positieve impact maken en elkaar daarvoor de ruimte en faciliteiten geven.
57

Met een tikkeltje magie een afsluiting van 2023

Afgelopen weekend was ons kantoor het toneel voor een kerstdiner met een extra feestelijk (lees magisch) tintje en bijzonder karakter! Ter ere van de verjaardagen van Ruud en Inmar kreeg het jaarlijks diner een Harry Potter en Fantastic Beasts thema. Benieuwd hoe zij ons kantoor omtoverden naar een magische wereld à la Zweinstein? Vanaf de voordeur begon de magische reis en passeerden we de toegang tot perron 9 3/4. Eenmaal binnen was het één grote ontdekkingstour van scenes en voorwerpen uit Harry Potter en Fantastic Beasts-filmreeks. Van de zwevende kaarsen uit the Great Hall, de Proclamations en de wapens van Slytherin, Ravenclaw, Gryffindor en Hufflepuff tot aan Dobby the house-elf. Zelfs de kleinste details waren niet vergeten en tot op de toiletten vond je nog verwijzingen naar de bekende filmreeks. Iedereen was verkleed als hun favoriete personages uit de films, de één nog overtuigender dan de ander. Zo overtuigend dat zelfs iemand zijn haar geblondeerd had om nog meer op zijn karakter te lijken (Ruud). De sorteerhoed bepaalde ons lot voor de avond, waarmee iedereen aan één van de huizen werd toegewezen. Vervolgens mochten we onze toverkunsten laten gaan en ontstaken we de zwevende kaarsen met de welbekende spreuk: 'Lumos’. Het eten? De kok en assistenten van cateraar Kookers brachten ons tussen alle bedrijven door, net als vorig jaar, een heerlijk viergangenmenu met hapjes vooraf waar zelfs Hagrid's hart van zou smelten, en bijpassende drankjes. Het was een avond vol gezelligheid, toverkunsten, magie en gelach en het bleef nog lang onrustig op kantoor!
56

Wij waren er weer – J-Fall 2023

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse najaarsevenement: de grootste Java-conferentie in Nederland.  Een dag waarin technologie en duurzaamheid samen kwamen op onze stand. Zo trapten deelnemers hun eigen fruitsmoothie bij elkaar en waagden ze een gokje op een extra stukje geluk met onze Tony's Chocolonely actie, waarmee diverse duurzame prijzen te winnen vielen. Voor onze TrailBlazers was het een dag vol inspirerende gesprekken met bezoekers en waardevolle software-inzichten vanuit presentaties en masterclasses. Inmiddels fietsen onze herinneringen naar de J-Fall vrolijk door.
55

Terug de tijd in met Castlefest

De poorten van Castlefest openden zich voor onze TrailBlazers. Met onze zwaarden hoog geheven, doken we in een wereld waar fantasie en werkelijkheid elkaar omarmen. Van middeleeuwse helden tot fabelachtige elfen. In onze beste gewaden vierden we de magie van samenzijn. Er werd gelachen, gedanst en met volle teugen genoten van de creatieve activiteiten die de lucht vulden. We glimlachen nog terug op deze onvergetelijke dag vol vrolijkheid en muzikale klanken. Herinneringen voor het leven, die we koesteren als goud! Wij zijn klaar voor ons volgende TrailBlazer-avontuur.
54

Support voor onderzoek naar een zacht robothart

Als TrailBlazers zijn wij trots om deel uit te maken van het Holland Hybrid Heart-project, waarin wij bijdragen aan de ontwikkeling van een zacht robothart voor mensen met ernstig hartfalen. Dit innovatieve onderzoek heeft inmiddels een subsidie van 11 miljoen euro ontvangen, waarvan 700.000 euro in diensten is geleverd door onder andere TrailBlazers en andere geweldige organisaties. Wij voelen ons vereerd om bij te dragen aan baanbrekende initiatieven zoals deze. Als TrailBlazers omarmen we uitdagingen en streven we ernaar om de wereld positief te beïnvloeden. Samen met onze partners zetten we ons in voor een betere toekomst in de medische wereld.
53

5 jaar TrailBlazers!

TrailBlazers bestaat 5 jaar en dat vraagt om een feestje! Op 1 juli wisselden we daarom onze computerschermen in voor de buitenlucht en kabbelend water. Samen met collega's en partners hebben we de koers gezet op een onvergetelijke boottocht. Terwijl we door de waterweg van De Vecht naar Amsterdam navigeerden, genoten we volop van heerlijke hapjes, drankjes en elkaars verhalen, avonturen en herinneringen die we samen in de afgelopen 5 jaar hebben opgebouwd. Deze viering op het water weerspiegelde perfect de geest van samenwerking en het plezier dat in het DNA van onze TrailBlazers zit! Wij zijn ongelooflijk trots op wat we samen hebben bereikt en zijn dankbaar voor iedereen die deel uitmaakt van deze avonturen. Op naar een nog mooiere wereld en proost op ons!
52

Kloppende harten en codes

Een hartslag voor hartveiligheid, dat is waar het AED-project voor Reanimatie Netwerk Amersfoort voor staat. Met een mix van techniek en enthousiasme zijn we bezig met de ontwikkeling van een app die het verschil maakt. Deze tool is ontworpen om het beheer van AED's in de gemeente te stroomlijnen, voor een hartveiliger Nederland. Tijdens de presentatie van onze eerste demo hebben we veelbelovende feedback ontvangen. Met deze waardevolle feedback zijn we met frisse energie de app verder aan het verfijnen. We kijken ernaar uit om samen de volgende stap te zetten waarin we bijdragen aan een project dat levens kan redden, want elke hartslag telt.
51

Pak de popcorn, want ‘Fearless Change – The Movie’ is live

Onze 'Fearless Change - The Movie' is een feit! Het is niet zomaar een 20-minuten durende film, maar een toneelstuk omgetoverd naar het digitale scherm. De interessante workshop van Linda Rising over Fearless Change, organisatieverandering, was de inspiratiebron voor deze film. Maar, wacht even, zeg je nu organisatieverandering? Wat moet een ontwikkelaar daarmee? In heuse design patterns legt Linda Rising uit hoe je ook kleine veranderingen, waar een programmeur veel baat bij heeft, doorvoert in je organisatie. Waardevolle informatie voor iedereen dus! Tijdens meerdere conferenties werden daarom materialen uit het toneelstuk over organisatieverandering gebruikt om nuttige informatie te delen. Uiteindelijk groeide zelfs het idee om het toneelstuk om te zetten naar een film met TrailBlazers collega's als acteurs. De Covid-pandemie zorgden er daarentegen voor dat we niet meer bij elkaar konden komen om opnames te maken, dus bedachten we om een reeks vergaderingen op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan! Daarmee is 'Fearless Change - The Movie' een feit.
50
Aankondiging en post-its van de meetup

Meetup “Bedrijf van mij? Van jou? Bedrijf van zichzelf? … kan dat?”

De formele eigenaren van TrailBlazers, Wiro van Schaik en Ruud Rol, zijn bezig met een zoektocht naar een ander soort eigendomsvorm in plaats van het gedeelde aandeelhouderschap. Wij laten ons daarbij begeleiden door Jennifer Benson van Economy Transformers. Waarom en hoe we dat willen, delen we graag met andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld omdat je ook op zoek bent naar alternatieve vormen. Waarom is dit zo belangrijk? Hoe hebben andere succesvolle bedrijven dat gedaan? Wat waren hun uitdagingen en keuzes? Wat is steward-ownership? Om daar inzicht in te krijgen hebben we een Meetup georganiseerd en niemand anders dan Koos Bakker (oprichter – Odin biologische supermarkten) uitgenodigd om op ons TrailBlazers kantoor in Weesp zijn kennis en ervaringen te delen.
49
Collage van posters met post-it's en foto van aanwezigen

Meetup “Samensturing, een goed idee?”

Na Agile lijken zelfsturende teams de nieuwe heilige graal voor flexibele, innovatieve en effectieve organisaties. Samensturing klinkt natuurlijk gaaf, maar hoe gaat dit praktisch in z’n werk? Wat zijn de voordelen en valkuilen? Als TrailBlazers hebben wij binnen meerdere organisaties ervaring opgedaan met zelf- en samensturende teams. We delen die ervaring graag en leren ook weer graag van de ervaringen van anderen. Op maandag 27 maart hebben we daarom een Meetup georganiseerd waarin we met de deelnemers in gesprek zijn gegaan over Do's en Don'ts bij Samensturing, de rol van de manager, feedback in samensturende teams en hoe je besluiten neemt met samensturende teams en organisaties. Een bijeenkomst met misschien wel als belangrijkste conclusies dat we die vaker gaan doen omdat er een hoop te bespreken valt over deze onderwerpen.
48
TrailBlazers aan de grote tafel op kantoor

Doelen voor 2023 goedgekeurd!

Dit moment werd van alle kanten vastgelegd, want op onze eerste TrailBlazersdag van 2023 hebben wij de begroting en doelstellingen voor dit jaar goedgekeurd! We plakten er meteen een gezellige nieuwjaarsborrel aan vast. We hebben dit jaar onze doelen opgesplitst in verschillende gebieden: Werven en ontmoeten Leren en innoveren Financieren, reserveren en investeren Samenwerken met externe partijen Organiseren en structureren Het grootste thema in al onze doelen is groei! Met dit thema centraal willen we onder andere investeren in professionele groei voor onze TrailBlazers en natuurlijk voor onze klanten. Verder willen we blijven groeien in maatschappelijke betrokkenheid en impactvolle initiatieven. Benieuwd of jouw ambities aansluiten op de van ons? Bel ons gerust eens op om te sparren!
47

Een mooie afsluiting van 2022

Tijdens het TrailBlazers kerstdiner genoten we met alle collega's en een aantal partners van overheerlijke gerechten. We werden enorm verwend door 2 toppers van Kookers.nl uit Weesp, die voor de gelegenheid ons kantoor deels ombouwden tot een instant professionele keuken. De culinaire hoogstandjes die we voorgeschoteld kregen, legden de lat voor de kerstdagen hoog en ook de bijpassende wijnen vloeiden rijkelijk. We hadden een hele gezellige avond en dat gunnen we ook anderen. Daarom stellen we het budget dat we aan het kerstdiner hebben besteed ook ter beschikking aan de voedselbank Gooi en Vechtstreek. Na zo’n leuke afsluiting kijken we heel erg uit naar dit nieuwe jaar! 
46
Groupphoto of TrailBlazers at Trees4All event

Het begin van ons voedselbos in de Achterhoek

Goed ingepakt en gewapend met een paar scheppen reizen we af naar de Achterhoek. De bestemming: ons voedselbos in Neede. Er staat ons een belangrijke taak te wachten, namelijk het aanplanten van de eerste boompjes. In samenwerking met Trees for All helpen we zo samen met andere sponsoren de familie Mekking met het omvormen van hun voormalige veehouderij tot een voedselbos voor de toekomst. In totaal realiseren we samen 11,4 hectare voedselbos. En dat is belangrijk, want voedselbossen helpen bij het opslaan van CO2, verbeteren de bodemkwaliteit en herstellen de biodiversiteit. Ook dragen ze bij aan een gezonde leefomgeving, waarbij bewoners en bezoekers in contact zijn met de natuur en van de lokale producten kunnen genieten. Het is nog even wachten, maar ons voedselbos zal op ten duur verschillende noten, vruchten, zaden en bessen opleveren.
45

TrailBlazers officewarming: een dag vol mooie mensen en fijne momenten!

Met een leuke mix van familie en vrienden van collega’s, buurtbewoners, klanten en andere relaties werd onze nieuwe stek in Weesp tijdens de officewarming goed ingewijd. Het was een avond vol fijne momenten met een prachtige speech van de voorzitter van de VvE, een overvolle cadeautafel, heerlijke hapjes en drankjes en traditionele (goede en minder goede) Weespermoppen. We willen iedereen die aanwezig was nogmaals bedanken voor een heerlijke avond. We voelen ons nu écht helemaal thuis en welkom in Weesp!
44

Onze eerste Devoxx4Kids workshop

We brengen positieve maatschappelijke impact ook graag naar de jongere generatie. In samenwerking met de stichting Devoxx4Kids verzorgden we daarom voor het eerst een workshop op een basisschool. Aan een groep van zo'n 150 leerlingen van de bovenbouw van basisschool Jong Geleerd liet ons team zien hoe leuk programmeren is. Door middel van de programmeertaal Java leerden de kinderen om aanpassingen (zogenaamde mods) te maken in Minecraft en hier mee te spelen. Met dit soort workshops op scholen creëren we bewustwording en inspireren we kinderen op een leuke manier. Kinderen zijn de tenslotte de ontwikkelaars van de toekomst!
43

Blauwe brigade in tropische shirts rockt J-Fall

Het was weer tijd voor de herfsteditie van de grootste Java-conferentie in Nederland en natuurlijk waren wij erbij. Het Pathé in Ede stond tijdens de J-Fall 2022 bol van sprekers die informatie, inspiratie en masterclasses verzorgden. Onze blauwe brigade in tropische shirts bemande onze drukbezochte stand en voerde veel interessante en inspirerende gesprekken met bezoekers. Ook de Lego-challenge werd weer vol fanatisme gespeeld: deelnemers konden met hun creativiteit meebouwen aan het TrailBlazers voedselbos.
42

Devoxx België: Lego Challenge en mooie ontmoetingen

Devoxx in Antwerpen, wat hebben wij van elke minuut genoten. Niet alleen trok onze zenuwslopende Lego Challenge veel bekijks, ook spraken we heel veel leuke mensen. We hebben mede-vakidioten enthousiast kunnen vertellen over onze bijzondere manier van samenwerken en onze drive om impact te maken én bovendien met elkaar veel lol gehad. Voor ons had deze editie van Devoxx niet beter kunnen verlopen!
41

Niet één, maar twee kersverse TrailBlazers toegevoegd aan het team!

Op de TrailBlazers-dag van 22 september mochten we Inmar Los als nieuwe medewerker verwelkomen. Inmar begint 1 november en ze komt Ruud en Wiro versterken bij TrailBlazers-gerelateerde zaken, zoals financiën en personeelszaken. Naast Inmar zijn we ook heel blij met de komst van Sam Dadfar. Sam heetten we stiekem al welkom op de TrailBlazers-dag in augustus. Hij begint vanaf 1 oktober als Java ontwikkelaar.
40

Engelstalige website live

Vanaf vandaag kunnen ook Engelstaligen onze website van voor tot achter doorspitten, want de Engelstalige versie van de website staat live. De Engelse website is te bekijken door rechtsboven in het menu op EN te klikken of via www.trailblazers.nl/en.
39

De eerste TrailBlazers-dag in Weesp

Ons nieuwe stekkie in Weesp werd goed ingewijd tijdens de maandelijkse TrailBlazers-dag. Kwartaalcijfers werden gedeeld, inspirerende sessies gegeven en afspraken gemaakt. Onze vrienden van Sociaal merkbureau Schwung kwamen langs om de 3 initiatieven die uit de impactsessie kwamen te presenteren en er werd vooral heel veel bijgepraat. Een mooie, zonnige TrailBlazers-dag op een hele fijne plek!
38

We zijn verhuisd!

Alle spullen zijn over, de deur van het kantoor in Almere is voorgoed achter ons dichtgetrokken en het pand in Weesp is in gebruik genomen. Kortom, we zijn nu echt verhuisd! Onze relaties brachten we op de hoogte van ons nieuwe onderkomen met een VIP (Very Important Pakketje)...
37

Sleuteloverdracht nieuwe kantoorpand

We gaan verhuizen! Vanaf 1 augustus 2022 verruilen we ons kantoor aan de Wisselweg in Almere voor een grachtenpand in Weesp. Dit nieuwe stekkie geeft ons meer ruimte om positieve impact te maken. Vandaag nam Ruud Rol met een grote grijns de sleutel in ontvangst. Een mooie mijlpaal voor TrailBlazers!
36
TrailBlazers Unconference

De eerste TrialBlazers Unconference

Tijdens de laatste TrailBlazers-dag introduceerden we iets nieuws: de TrailBlazers Unconference. We deelden tijdens deze spiksplinternieuwe Unconforence kennis in  2 tracks met 8 time-slots van een kwartier en een pauze tussendoor. Meer weten over het organiseren van een Unconference? Neem gerust contact op!
35
Impactsessie

Inspirerende impactsessie bij de Blije Boomgaard

Vorige week liepen er bij de Blije Boomgaard een paar hele blije TrailBlazers rond. We werden namelijk een hele ochtend geïnspireerd door onze vrienden van Sociaal Merkbureau Schwung. En over niet zomaar een onderwerp, maar over een onderwerp dat voor TrailBlazers het allerbelangrijkst is: impact maken. Tijdens de sessie gingen we aan de slag om te achterhalen op welke manier wij met elkaar (nog meer) positieve impact kunnen maken.
34

TrailBlazers weer fysiek herenigd!

Alweer de 2e TrailBlazersdag dit jaar en deze keer gelukkig weer fysiek bij elkaar. De vorige keer stonden de begroting en de doelstellingen voor 2022 op de agenda, deze keer hebben we het vooral gehad over onze leidende principes, kernwaarden en bijbehorend gedrag. Maar we hebben ook gewoon lekker bij gekletst en de eerste plannen voor ons nieuwe kantoor besproken. Wat een top dag!
33
nieuw kantoor

Te gekke ontwerpen door binnenhuis architect

We ontkomen er dus niet aan om het huidige kantoor te verlaten, waar we mooie herinneringen hebben gespaard, veel hebben gelachen en vooral hard hebben gewerkt. Maar wanneer een deur sluit, gaat de ander open. Dus lijstjes werden gemaakt, behoeftes gecheckt en locaties bezocht. Wat de uitkomsten hiervan zijn houden we nog eventjes als verrassing. Maar voor die nieuwe prachtige plannen hebben we een binnenhuis architect ingeschakeld en dat ontwerp mag er zijn! 
32

Ons huurcontract verloopt!

We groeien al een tijdje de pan uit met TrailBlazers en het kantoor wordt te klein. Maar door het welbekende virus lag de zoektocht naar een nieuw kantoor even op een laag pitje. Alleen nu loopt ons huurcontract dan toch echt op z’n einde en moeten wij in April 2022 het kantoor verlaten. Wat nu? Blijven we thuiswerken? Of....
31
nieuwsjaarsgeschenk

Geen kerstpakket, maar een boom

Om onze relaties te bedanken voor de fijne samenwerking, ontvingen ze deze maand een groen en duurzaam cadeau. Een cadeau waar ook de rest van de wereld wat aan heeft. Iedere relatie kreeg 2 bomen cadeau. Niet voor in hun eigen achtertuin, maar om geplant te worden in 2 duurzame bosprojecten in Nederland en het buitenland. Op naar een vruchtbaar jaar!
30
Kerst TrailBlazers

Online Kerstborrel met borrelpakket weer in Gather.town

En toen was het alweer tijd voor de kerstborrel! Dit jaar helaas weer niet fysiek met elkaar, maar dat maakte het niet minder gezellig. Op 14 december sloten we een succesvol, maar bewogen jaar symbolisch af met een gezellige online kerstborrel. Dankzij een goed gevuld thuisbezorgd borrelpakket en in virtual videochat omgeving Gather.town ontbrak het ons aan niets.
29
TrailBlazers workshop

Linda, Wiro en Boudewijn spreken op de XP Days Benelux 2021

Linda, Wiro en Boudewijn mochten een online workshop over feedback en geweldloze / verbindende communicatie (NVC) geven op de XP Days Benelux 2021. De workshop stond meteen na de keynote op het programma en de 3 TrailBlazers trokken volle zalen: de workshop was volledig volgeboekt! Ook een portie inspiratie en een berg tools voor NVC nodig? We helpen je graag! Laat het ons weten via hallo@trailblazers.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
28

TrailBlazers op de J-Fall 2021

Ondanks alle corona-perikelen kon de J-Fall 2021 dit jaar gelukkig weer doorgaan met live publiek op de vaste plek in het Pathe-complex in Ede. Wij waren blij, want TrailBlazers was natuurlijk present. Op donderdag 4 november stonden bijna alle TrailBlazers te shinen in onze nieuwe stand, ontworpen door onze collega's van sociaal merkbureau Schwung. Nu alweer zin in de volgende editie!
27

Trailblazers aan zee

Eindelijk weer eens een off-line TrailBlazers-dag, bij Zilt aan Zee op het strand van IJmuiden, met o.a. beschuit met muisjes, lekker bijkletsen, een workshop feedback volgens NVC, CO2 neutraal blowkarten en powerkiten en een heerlijke BBQ na afloop.
26

Nieuwjaarsborrel 2021 online

Een gezellige online Nieuwjaarsborrel om gezamenlijk het nieuwe jaar goed van start te gaan. Met borrelpakket en host Matthijs van Digiborrel.nl die ons begeleidde in een hilarische 'Ranking your colleagues'.
25
Collage van foto's van de online kerstborrel op 22 december 2020

Online kerstborrel in Gather town

Een zeer geslaagde Kerstborrel in Gather town, dankzij Linda van der Pal, een mooie Wensenboom opgezet door Ruud Rietveld, de borrelpakketten van de Tolhuistuin en natuurlijk de gezelligheid van alle TrailBlazers. Bovendien hebben we de helft van ons kerstpakkettenbudget weer verdeeld onder diverse goede doelen. Dit jaar zijn dat KWF Kankerbestrijding, Rode Kruis Nederland, Devoxx4Kids, Het Vergeten Kind, Stichting Zwerfjongeren Nederland, Make-A-Wish Nederland en Compassion International.
24

JFALL 2020 Virtueel, wij zijn er bij

Virtueel vanwege de Corona maatregelen maar wij als partner van de NLJUG zijn er bij met een digitale stand. Via ons Twitch kanaal (www.twitch.tv/trailblazersbv) geven Linda van der Pal, Jos Rutten en Sander Collewijn live presentaties over resp. Sketchnoting, TDD refresh en Camel for dinner.
23

Samenwerken met nieuwe Keytoe kollega’s

Start samenwerking met dat super bedrijf uit Maassluis Keytoe Op naar een nieuw en beter Trailblazers geluid!
22

Uitje -watersport en bbq

Plons dus !
21

Online workshop introductie sociocratie 3.0

Rechtstreeks van de mensen die er mee werken
20

Collega 13 Clarence Bonoo

Top dat ook jij nu een Trailblazer bent !!!
19

Trailblazers op Devoxx Benelux 2019

Eigen TB game en massage op de stand geweldige was het
18

Eerste deelname J-Fall

17

12e collega begint bij TrailBlazers

Dikran komt er bij nog zo een topper !!
16
Profielfoto Sander Collewijn

11e collega begint bij TrailBlazers

Welkom Sander Collewijn.
15

Collega 10 begint

Zo groeien wij even en blij dat we met Jorden zijn
14

Start van collega 9

Nu hebben we niet 1 maar twee Agile coaches
13
Feedback door met post-it's

1e Trailblazersdag 2019

Lekker met consent de begroting vaststellen.
12

Kerstfeest huis Leyduin

Het eerste Trailblazers Kerstfeest
11
Profielfoto Jaap Bus

Start 8e collega

En hop toen waren er 8
10

Eerste hele Trailblazers dag

Hele dag met collega's beslissingen nemen en ideeën uitwisselen
9

His name is Rietveld…Ruud Rietveld de start van 007

Onze eerste Agile coach / scrummaster start vandaag
8

TrailBlazersdag 1

Onze eerste Trailblazersdag ! Toen nog RIO genoemd. Prijsvraag: wat betekent RIO? Antwoorden naar info@trailblazers.nl
7
Collage van profielfoto's Boudewijn van Langerak en Peter van Kempen

De 5e en 6e collega start

Welkom Boudewijn en Peter. We zijn super blij met jullie start!
6

Collega 3 en 4 starten

En we verdubbelen met Jeroen en Jos
5

Start tweede collega

Ja collega nummer twee
4

De eerste klant

Eerste klant Headfirst waar onze eerste collega Linda aan de slag gaat.
3

Onze eerste collega !!!

Trots op onze eerste collega Linda van der Pal
2

Oprichting en inschrijven TrailBlazers B.V.

Jahoe we zijn er. Dromen tot werkelijkheid brengen
1

TrailBlazers van dichtbij bekijken?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Of heb je interesse in een samenwerking en wil je ons helpen in onze missie om de wereld een beetje mooier te maken? Neem contact op met Wiro of Ruud!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.