>
Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
Verhalen van TrailBlazers

Het verhaal van Fred Bonsu

Trailblazers voelt voor mij als een tweede familie

Ontdek mijn passie
Het verhaal van Fred Bonsu

Even voorstellen

Ik ben Fred Bonsu en sinds oktober 2021 ben ik lid van de Trailblazersfamilie. Ik werk als softwareontwikkelaar en voel me daarin ook helemaal thuis. Ik ben dagelijks met complexe beveiligingsprogramma’s bezig en zorg er in mijn rol voor dat deze systemen goed en veilig functioneren voor organisaties. Door diverse gegevensdata te programmeren, realiseer ik met mijn team één werkend systeem voor bijvoorbeeld leveranciers.

Zo kwam Trailblazers op mijn pad

Via een recruiter, namens TrailBlazers, maakte ik kennis met het bedrijf. Aanvankelijk had ik helemaal geen interesse in TrailBlazers. Ik wilde namelijk liever in-house bij een bedrijf werken dan bij een detacheringsbedrijf. Het eerste gesprek beviel me echter zó goed dat het direct mijn interesse wekte. De gesprekken namen mijn twijfels weg en zo werd ik uiteindelijk onderdeel van TrailBlazers als softwareontwikkelaar. Dus toch in detachering. Maar eigenlijk als ik daarop terugkijk, is dat helemaal niet zo gek. In de wereld van IT werken namelijk veel professionals als externen via een detacheringsbureau. En dat is ook wat ik zie bij mijn huidige opdrachtgever. Zo werken daar in alle development teams externen, net als ik.

Waarom werken bij TrailBlazers?

Meer dan een detacheringsbedrijf – Met een écht teamgevoel bouwen we samen aan een mooiere IT-wereld“

Mijn leukste uitdaging?

Het leuke aan programmeren vind ik de complexiteit. Bouwen aan ingewikkelde systemen, daar krijg ik energie van! Zo werk ik bij mijn huidige opdrachtgever aan beveiligingssystemen die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering. Daarbij is de maatschappelijke impact enorm als er ook maar iets misgaat. Je kunt daarmee denk ik wel begrijpen dat de complexiteit van deze systemen aardig wat uitdagingen met zich meebrengt. Aan mijn team van ongeveer 15 ontwikkelaars is het dus de taak om ervoor te zorgen dat alles rondom het programmeren goed en succesvol verloopt. Als een nieuw systeem dan eindelijk live gaat, geeft dat écht een moment van euforie. Maandenlang keihard werk komt dan tot werkelijkheid!

Naast de complexiteit van het beveiligingssysteem vind ik het ook supertof om te werken met verschillende dataformats van andere partijen. Het is mijn rol om ervoor te zorgen dat andere dataformats, die naar ons systeem gestuurd worden, ontsloten worden zodat iedereen met één en hetzelfde systeem kan werken. Daar zit natuurlijk best een uitdaging in, als je bedenkt dat de opdrachtgever met talloze verschillende leveranciers en partijen te maken heeft. Daarin leer ik dus telkens weer nieuwe inzichten over de data die gedeeld wordt. Deze inzichten delen we vervolgens altijd met collega’s binnen het team en met andere IT-afdelingen, zodat we elke dag weer een beetje beter in ons vak worden en het systeem veilig houden.

Werken bij TrailBlazers

Ben jij een tikkeltje vreemd, maar wel lekker?

Voel jij wat voor de avonturen die onze TrailBlazers beleven? Word onderdeel van het team en laat ook het TrailBlazers DNA door jouw aderen stromen.

Ook werken bij ons?

Meer een familie dan bedrijf

Werken bij TrailBlazers voelt meer als een familie dan een bedrijf. Zelf kom ik oorspronkelijk uit Ghana en vanuit mijn Afrikaanse roots hecht ik veel waarde aan familie. Ik ben een écht familiemens, dus het is mooi om te zien dat iedereen bij TrailBlazers het familiegevoel tot leven brengt. Het is een kleine groep mensen waarin iedereen elkaar kent en waarin we de tijd voor elkaar maken. Zo ontstaat een leuk teamgevoel, zelfs binnen een detacheringsbedrijf. Met het team ondernemen we veel activiteiten, zoals de TrailBlazers-dagen, onze maatschappelijke projecten of een authentiek kerstdiner, anders dan alle anderen door het Harry Potter-thema. We doen het dus een beetje anders. En dat laat ook onze maatschappelijk betrokkenheid zien!

we need { Java experts }

Wanna join?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Of heb je interesse in een samenwerking en wil je ons helpen in onze missie om de wereld een beetje mooier te maken? Neem contact op met ons en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.