>
Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
Verhalen van TrailBlazers

Het verhaal van Jorden Schrama

Trots op mijn werk? Absoluut! Bij TrailBlazers draag ik bij aan betekenisvolle projecten

Ontdek mijn passie
Het verhaal van Jorden Schrama

Wie ik ben?

Ik ben Jorden en ik ben sinds de zomer van 2019 werkzaam bij TrailBlazers. Ik ben opgeleid als software-ontwikkelaar met een voorkeur voor backend ontwikkeling in Java. Naast het bouwen van slimme software, houd ik ervan om mee te denken over de vertaling van een functioneel ontwerp naar een mogelijke technische implementatie. In een team ben ik ook vaak de verbinder. Ik faciliteer graag waar nodig om samen een gemeenschappelijk doel te realiseren.

Ontwikkelaar én scrummaster.

Omdat het verbinden en faciliteren bij mij redelijk van nature gaat, ben ik bij mijn huidige opdracht ook de rol van Scrum master gaan vervullen. Het moet echter wel in balans blijven, want software ontwikkelen blijft toch wel heel erg leuk.

Ik ben intussen al best lang bij dezelfde klant gedetacheerd, daardoor heb ik een goed beeld wat de consequenties kunnen zijn van een technische toevoeging of aanpassing. Daarom word ik nu steeds vaker betrokken bij het uitdenken van de specificaties als er iets moet veranderen. Het blijft mooi om voor alle corner-cases een goede technische oplossing te vinden.

Waarom werken bij TrailBlazers?

Doen wat je leuk vindt én bijdragen aan een betere wereld. Bij TrailBlazers is dat het doel.“

De mensen bij TrailBlazers.

De medewerkers die bij TrailBlazers werken zijn allemaal specialisten in de IT. Wat ik zelf bijzonder vind, is dat wij communicatief vrij sterk (voor IT-nerds) en zeer sociaal zijn. In de IT valt veel geld te verdienen, maar dat is niet onze focus. Bij TrailBlazers kijken we eerder wat we met dat geld kunnen doen om iets bij te dragen in het beter en/of mooier maken van de wereld. Denk daarbij aan pro-bono projecten voor onderwijs en zorg, of giften aan goede doelen.

Werken bij TrailBlazers

Ben jij een tikkeltje vreemd, maar wel lekker?

Voel jij wat voor de avonturen die onze TrailBlazers beleven? Word onderdeel van het team en laat ook het TrailBlazers DNA door jouw aderen stromen.

Ook werken bij ons?

Trotse momenten.

Vanuit mijn rol als ontwikkelaar ben ik zeer trots op de applicatie die we vanaf de grond hebben opgebouwd over de afgelopen vier jaar. Het is heel bijzonder om te zien dat zo’n groot bedrijf nu dagelijks gebruik maakt van de complexe software die ik met mijn team heb ontworpen en gebouwd. Vanuit mijn rol als Scrum master probeer ik de verbindende factor te zijn in mijn team. Dingen bespreekbaar maken en als team elke sprint een beetje groeien, terwijl iedereen zich gehoord en betrokken voelt. Ik ben wel trots op hoe dat steeds beter en beter gaat. Er zijn situaties geweest waar de communicatie en samenwerking binnen het team best stroef verliepen. In plaats van alleen te vertellen hoe ik vond dat het moest heb ik geleerd om samen te kijken wat we belangrijk vinden en daar stapjes naartoe te zetten. Daardoor heb ik ook ondervonden dat niet alles wat ikzelf belangrijk vond echt noodzakelijk was op dat moment. Door er meer een dialoog van te maken, werken we samen naar hetzelfde doel, en dat doet wonderen.

Ook ben ik heel trots op wat TrailBlazers doet om de wereld een beetje beter te maken. Ik ben in de afgelopen jaren niet alleen gedetacheerd geweest bij een klant; ik heb mogen meewerken aan een Devoxx4Kids, waarbij basisschoolleerlingen voor het eerst iets leren programmeren door aanpassingen te maken aan het spelletje ‘Minecraft’. Ik heb meegewerkt aan een project om hartkleppen in 3D weer te geven met een HoloLens en ook nu (in de tijd dat ik dit schrijf) zijn we bezig met een project voor het in kaart brengen en onderhouden van AED’s. De positieve impact van TrailBlazers is nu al zo groot, ik ben benieuwd naar de toekomst!

we need { Java experts }

Wanna join?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Of heb je interesse in een samenwerking en wil je ons helpen in onze missie om de wereld een beetje mooier te maken? Neem contact op met Wiro of Ruud en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.