>
Contact
Loes van Marlestraat 14
1382 ML Weesp
Bezoekersinformatie
Verhalen van TrailBlazers

Martijn van Leeuwen

Binnen detachering is elke opdracht een nieuw avontuur vol leermomenten, groei en ontdekkingen

Ontdek mijn passie
Martijn van Leeuwen

Een kleine introductie naar mij.

Mijn naam is Martijn van Leeuwen, ik ben 38 jaar en ik werk inmiddels drie jaar bij TrailBlazers. Vanuit een rol als softwareontwikkelaar, waarin ik een rijke IT-ervaring heb opgedaan, ben ik inmiddels in de rol van Scrum master gerold. Een rol waarin ik mijn passie voor Agile en Scrum kan combineren met mijn kennis uit de IT. In mijn werk zorg ik ervoor dat teams samenwerken en zich goed naar de veranderende situaties binnen projecten kunnen aanpassen.

Scrummaster in de IT.

Met een achtergrond als docent wiskunde heb ik altijd plezier gehaald uit het werken met mensen; mensen leren kennen, uitdagen en daar ook van leren. Daarmee groeide mijn interesse in het Scrummasterschap. Omdat mijn toenmalige werkgever de overgang van software-ontwikkelaar naar voltijd Scrum master niet zag zitten, heb ik de overstap naar TrailBlazers gemaakt. Het Scrummasterschap, mijn IT-achtergrond en mijn mentaliteit passen volledig bij TrailBlazers; met mijn werk een positieve bijdrage leveren aan de wereld om deze een stukje beter te maken.

Hoe ik dat doe in mijn huidige opdracht? Afdelingen en verschillende stereotypen mensen daarbinnen samenbrengen in de complexe IT- infrastructuurprojecten van de opdrachtgever om zo de teams te laten groeien en onszelf op een positieve manier aan te passen aan het steeds veranderende landschap van structuren en regels binnen langdurige projecten. In andere woorden: ik probeer diverse mensen als een geoliede machine samen te laten werken binnen de organisatie.

Waarom werken bij TrailBlazers?

Met plezier werken in een functie die 100% bij je past! Bij TrailBlazers is alles bespreekbaar en veel mogelijk.“

Mijn plezier in detachering bij TrailBlazers.

Vanuit mijn overstap naar TrailBlazers wilde ik ervaring opdoen met verschillende teams en diverse vormen van werken. Vandaar dat juist detachering mijn interesse wekte. Het is de kans om in verschillende keukens een kijkje te nemen. Elke opdracht en opdrachtgever is anders en daarmee elke keer een nieuw avontuur, waarin ik kan leren, groeien en ontdekken. Het biedt vrijheid om verder te ontwikkelen, mensen te leren kennen en relaties op te bouwen.

Werken bij TrailBlazers

Ben jij een tikkeltje vreemd, maar wel lekker?

Voel jij wat voor de avonturen die onze TrailBlazers beleven? Word onderdeel van het team en laat ook het TrailBlazers DNA door jouw aderen stromen.

Ook werken bij ons?

Het verschil maken!

Bij de opdrachtgever waar ik gedetacheerd ben, werkten alle afdelingen van infrastructuur al agile, behalve de architecten. We wilden daarom graag de aansluiting met die teams vinden om meer en beter samen te werken. De uitdaging lag daarmee in het omtoveren van een groepje losse mensen naar een écht team. Dat heeft uiteindelijk ruim een halfjaar geduurd, inclusief alle veranderingen die tussendoor kwamen, zoals een wisseling in teamleider. Eenmaal als team hebben we vervolgens een mooie start gemaakt met de architectuur binnen de IT-infrastructuur en de bijbehorende ‘bouwblokken’. Maar ook daar kwamen voor mij als Scrum master de nodige uitdagingen bij kijken. Gelukkig is mijn middle name ‘uitdaging’, want dat zijn juist de ervaringen waar je het meest van leert.

Ik ben er tijdens mijn rol als Scrum master achter gekomen dat de architectuur binnen infrastructuur belangrijker is dan bij software-ontwikkeling, een stuk stugger en daarmee minder aanpasbaar. Iets dat op eerste ogenblik niet goed samengaat met de term ‘agile werken’. Binnen agile is het team gewend om zich snel aan te kunnen passen, maar met infrastructuur duren projecten langer. Hierdoor lopen veel projecten tegelijkertijd, wat de IT-infrastructuur een complexe omgeving voor agile maakt. Hoe we dit opgelost hebben? Door een agile manier van werken binnen de dagelijkse werkzaamheden te combineren met het dynamische werkveld van de organisatie en haar verschillende afdelingen. Ik ben trots op hoe een andere manier van werken, agile werken als een geoliede machine, het verschil kan maken!

we need { Java experts }

Wanna join?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Of heb je interesse in een samenwerking en wil je ons helpen in onze missie om de wereld een beetje mooier te maken? Neem contact op met Wiro of Ruud en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bel: 085 200 78 72
E-mail: hallo@trailblazers.nl
Of stuur een bericht via LinkedIn.